Elmerelli verkkokaupasta tilauksen tekevän tulee olla täysi-ikäinen.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Tuotteet

Kaikki Elmerelli tuotteet valmistetaan käsityönä alusta loppuun. Huomioithan ostopäätöstä tehdessäsi että kuvassa näkyvä tuote ei välttämättä ole täsmälleen sama, jonka saat, poikkeavuus syntyy riippuen siitä mistä kohtaa kangasta tuote on leikattu.

Maksutavat

Elmerelli verkkokauppa käyttää Finqu pay maksupalvelua, joka on yhteistyössä verifone maksupalvelun kanssa. Käytössäsi on kotimaiset verkkopankkipainikkeet, lasku ja osamaksu. Valitessasi laskun tai osamaksun yhteistyökumppanina on Collector. Collector tarjoaa jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa, laskutuspalkkio on 3,95€ laskulta. Saat kotiisi laskun jolloin voit päättää hoidatko laskun kerralla vai osissa. Lasku on mahdollista jakaa 3, 6, 12, 24 tai 36 kuukaudelle. Laskulta löytyvät selkeät ohjeet kuinka toimia laskun saatuasi.

Euroloan tarjoaa maksuaikaa laskulla, laskutuspalkkio on 4,95€. Lisätietoa saat täältä https://www.euroloan.fi

Toimitustavat

Tuotteet toimitetaan postin välityksellä joko kirjeenä tai tarvittaessa pakettina. Tuotteet pyritään lähettämään muutaman arkipäivän aikana. Paketin ollessa noudettavissa saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä tai postitse kotiosoitteeseesi.

Tuotteet voi myös noutaa osoitteesta: Kanervatie 4, 07910 Valko. Valitse toimitustavaksi NOUTO ja ota yhteyttä sähköpostitse elmerelli@sulo.fi jotta saadaan noutoajankohta sovittua.

Mikäli posti hävittää tai rikkoo lähetyksen ota välittömästi yhteyttä sähköpostilla elmerelli@sulo.fi

Toimituskulut

Toimituskulut ovat kiinteät kolme euroa lähetykseltä. Yli 85€ tilaus toimitetaan ilman toimituskuluja.

Myyntialue


Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

Palautukset ja vaihtaminen

Tarkista tuotteet heti paketin saatuasi.

Tuotteilla on 14 päivän palautus ja vaihto-oikeus. Ota aina ensin yhteyttä sähköpostitse elmerelli@sulo.fi Palautettavan tuotteen tulee olla uudelleen myytävässä kunnossa, eli käyttämätön. Emme maksa palautuksesta aiheutuvia kuluja. Virheellinen tuote vaihdetaan maksutta vastaavaan tuotteeseen, ota aina yhteyttä sähköpostilla ensin.

Yhteystiedot

Elmerelli

Kanervatie 4

07910 Valko

y- tunnus 2730434-6

Kaikissa tilaukseen liittyvissä asioissa tavoitat parhaiten sähköpostilla osoitteesta elmerelli@sulo.fi