Vuonna 2002 syntyi esikoisemme. Silloin minä ensimmäisen kerran, sitten koulun käsityötuntien kaivoin ompelukoneen äitini kaapista ja päätin kokeilla ommella pikkuiselle tyttärelleni mekkosen. Taidot eivät olleet kummoiset tuolloin eikä oikein muutenkaan kipinä syttynyt vielä.

 Vuosi 2010 syntyi perheeseemme toinen tyttönen ja taas kaivelin koneita kaapeista ja päätin yrittää ompelua uudestaan. Näinä vuosina oli myös syntynyt facebook ja sinne ryhmiä joista sain ohjeita ja tukea haparoiviin ensiaskeleisiin ompelun ihmeellisessä maailmassa. Intohimo ompeluun oli syttynyt. Taitojen kasvaessa yhdessä itseluottamuksen kanssa uskalsin kokeilla kaikenlaisia haastavampia ompeluksiakin. Kohta huomasin että vaatetan itseni lisäksi myös lähipiiriäni melko tehokkaasti. Tässä kohtaa oli taas aika ottaa lisähaastetta ja aloin kokeilla tehdä erilaisia pussukoita ja kasseja. Niitä sitten alkoi syntyä paljon ja lahjoittelin niitä perheenjäsenille ja ystäville. Laukkuja syntyi sitä tahtia ettei niille oikein enää lähipiiristä löytynyt edes käyttäjiä. Kokeilin myydä tuotteitani Facebookin kirpputoreilla, ja ne otettiinkin lämpimästi siellä vastaan. Mietin olisiko aika perustaa nettiin oma pieni kukkaropuoti? 

Kyllä oli, 

vuoden 2016 alkupuolella Elmerelli avasi verkkopuotinsa ensimmäisen kerran ja tekemäni kukkarot ja kassit löysivät sitä kautta uusia käyttäjiä. 

Muistathan että kaikki Elmerellin puodissa myytävät tuotteet suunnittelen ja toteutan alusta loppuun asti käsityönä, suurella sydämellä, kotonamme Valkossa. Matkani jatkuu kohti uusia tavoitteita, toivottavasti pysyt mukana matkassani...

-Suvi-